Om te ontsnappen aan de dagelijkse druk en de rush van het leven, wordt de sprong gemaakt in het diepe… op zoek naar jezelf. De dingen doen die belangrijk zijn en je eigen weg vinden in het leven. De ISH-performers zijn op zoek naar hun grenzen en vechten voor (h)erkenning en vrijheid.
Niets is de ISH-crew onbekend. Hiphop, breakdance, acrobatiek, house, modern, new style, poppin & lockin en ballet – alles komt samen in de nieuwe voorstelling HYPERISH van cross-over dansgezelschap ISH.
Workshop
In de trend van de voorstelling heeft ISH een voorbereidende educatieworkshop ontwikkeld. Hierin gaan de leerlingen, onder begeleiding van een ISH-instructeur, op zoek naar de dingen die zij belangrijk vinden. Hoe vinden zij hun eigen weg in het leven? En wat kunnen wij daarin van elkaar leren?
Op een speelse en creatieve manier zal de ISH-instructeur de leerlingen kennis laten maken met zowel de thematiek van de voorstelling als met een van de vele ISH-disciplines zoals hiphop, breakdance, popping, maar ook met acrobatiek, house of modern. Op deze manier komen de jongeren zelf in beweging en voelen zij waar de voorstelling over gaat.
Op 5 april om 14.00 uur is de voorstelling HYPERISH in Theater Achterom in Hilversum. Van te voren kunt u een workshop doen of een voorbereidende les doen met lesbrief.