Theater
't Spant was in 1969 het eerste theater in Bussum. Het werd gebouwd om onderdak te bieden aan de plaatselijke muziek-, toneel- en operetteverenigingen. De eerste professionele theatervoorstellingen werden in de jaren 'zeventig naar 't Spant! gehaald. Het theater kent een zeer gevarieerd theateraanbod, van Bach tot Bauer met nieuw talent zoals Van der Laan & Woe, Ronald Goedemondt en Racoon, en toppers als Jochem Myjer, Youp van 't Hek en Bløf.

Televisie
Ren je rot, Stuif es in, Voor de vuist weg, In de hoofdrol en de Willem Ruis Lotto Show zijn allen opgenomen in Spant! Voor velen jeugdsentiment. Het jonge publiek zal Spant! inmiddels ook kennen van televisie, door opnames van Popstars, Het Beste Idee van Nederland en The Voice of Holland, om er maar een paar te noemen.

Congressen en Evenementen
‘t Spant werd eind jaren zeventig gesloopt en er verrees een nieuw complex, met meerdere ruimtes ten behoeve van bijeenkomsten. Sindsdien worden hier uiteenlopende congressen en evenementen georganiseerd: van modeshows tot regionale bedrijvendagen. Zowel plaatselijke verenigingen als multinationals voelen zich er thuis.

Openingstijden

Op werkdagen van 10:00 - 16:00
Op voorstellingsavonden van 17:00 tot 20:30