Cultuurhuis Wherelant
Cultuurhuis Wherelant is een centrum voor kunst en cultuur in Purmerend. Wij zijn er voor iedereen die in aanraking wil komen met kunst. Ons aanbod richt zich op 5 deelgebieden: cursussen, onderwijs, amateurkunst, speciale doelgroepen en bedrijven.

Wij hebben een groot aanbod cursussen en workshops op het gebied van tekenen en schilderen, beeldhouwen, fotografie, keramiek en vormgeving zoals glas en lood en edelsmeden. Daarnaast zijn er cursussen op het gebied van schrijven, photoshop en kunstgeschiedenis. Het aanbod is divers en biedt veel keus voor zowel volwassenen als kinderen, beginners en gevorderden.

De locatie leent zich uitstekend voor workshops voor bedrijven en is ook zeer geschikt als cursuslocatie voor derden of een feestje. Tegen een schappelijk tarief kan men gebruik maken van de faciliteiten die het Cultuurhuis te bieden heeft zoals de foyer, theaterzaal, ateliers en het theorielokaal. Non-profit organisaties kunnen bovendien tegen een gereduceerd tarief de diverse ruimtes huren. Kijk voor meer informatie op onze website www.wherelant.nl