Dansstudio Van Harten is een veelzijdige, professionele dansschool in midden Nederland. Wij verzorgen dans- & shapelessen in Weesp, Bussum en omstreken en organiseren workshops en projecten voor particulieren, onderwijs en bedrijven.

We bieden veelzijdige, kwalitatieve danslessen aan voor jong en oud waar je de mogelijkheid hebt om je te ontwikkelen in de meest veelzijdige dansstijlen. Het voornaamste doel binnen onze lessen is plezier hebben in bewegen en dansen. Wij geven danslessen aan iedereen die graag wil dansen omdat ze niet stil kunnen zitten en het heerlijk vinden om te bewegen. De lessen vormen daarnaast een plek waarbij een cursist zichzelf kan zijn, en fouten mag maken. We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij onze lessen.

Daarnaast streven wij natuurlijk ook naar vooruitgang en ontwikkeling bij de cursisten. Wij zijn ervan overtuigd dat een succesvolle dansles gebaseerd is op goede docenten. Daarom hebben wij een groot en enthousiast docententeam, die allemaal gespecialiseerd zijn in de dansstijl die zij geven. Hierdoor zijn ze in staat om kwalitatief goede danslessen neer te zetten waarbij de cursisten worden uitgedaagd om zich te ontwikkelen. Onder leiding van onze enthousiaste docenten vormen de lessen een uitdaging die garant staat voor veel plezier, vooruitgang en ontspanning.

Wij bieden wekelijks danslessen aan in Weesp, Bussum en omstreken. In onze dansstudio’s ontvangen wij wekelijks 950 cursisten die met veel enthousiasme danslessen volgen. Daarnaast organiseren we veel verschillende projecten zoals workshops en optredens en werken we graag samen met scholen, gemeenten en andere instellingen om leuke initiatieven te realiseren.

Openingstijden

Ons kantoor is geopend op werkdagen van 09.00 - 17.00 uur
Onze dansstudio's zijn geopend op werkdagen van 15.30 - 21.30 uur. Op zaterdag van 09.00 - 12.00 uur.