PopFactory heeft zich sinds 1997 ontwikkeld tot een toonaangevend creatief laboratorium voor multimediaprojecten voor het onderwijs en als broedplaats van educatieve theatervoorstellingen.
Sinds onze eerste succesvolle muziektheatervoorstelling 'Dobbe en de Draak' hebben wij binnen dat genre nog meer fabelachtige voorstellingen ontwikkeld die zeer goed aansluiten bij de belevingswereld van kinderen uit de onderbouw.
Zo werd DRAKENKOEK, het vervolg op Dobbe en de Draak ook onder andere uitgevoerd in samenwerking met het Residentieorkest.
De meest recente voorstelling, Albina (2019), is vernoemd naar de witte kauw die in de bovengenoemde voorstellingen de publiekslieveling werd.

'Albina is een witte kauw. En dan val je natuurlijk wel op! En ja, wordt je ook gepest.. Daarom vliegt ze als eerste uit, op zoek naar haar eigen lied. Onderweg ontmoet ze een rockende ekster, smartlappende meeuwen, hippe halsbandparkieten en nog veel meer prachtige vogels die het hoogste lied zingen. Maar... niet ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is. ‘Albina’ is wederom een fabelachtig verhaal over een eigenzinnige kauw op zoek naar haar identiteit.'

Dit muzikale vervolg maakt de trilogie ‘Dobbe en de Draak’ en ‘Drakenkoek’ compleet.

Nu te boeken via onze website www.popfactory.nl

Openingstijden

dagelijks van 8.00 - 16.00 uur