Kinderen zingen graag! Doe jij dat ook?
123ZING helpt leerkrachten om met gemak en plezier te zingen met kinderen. Door de combinatie van praktische zangtraining voor het hele team met een zeer toegankelijke en aansprekende digitale lesomgeving vol liedjes en muzikale lesideeën investeert een school in een duurzame aanpak om zingen weer op de kaart te zetten. En met 123ZING blijf je zingen! Van groep 1 t/m 8, voor alle leerkrachten en alle kinderen, zelfs voor de kinderen en ouders thuis!

Praktische zangtraining voor het hele team
Begin samen met je team met de 123ZING Teamtraining of de 123ZING Opstartworkshop en kies daarna enkele collega's die het 123ZING Certificaat gaan halen. Met deze combinatie van praktische trainingsvormen zet de school het zingen duurzaam op de kaart. Beginnen met zingen is geweldig, blijven zingen nog beter! Voor de kartrekkers die het certificaat hebben behaald is er naar keuze jaarlijks een 123ZING Opfrisdag te volgen of boek voor het hele team weer eens een 123ZING APK workshop t.b.v. jaarlijks zang onderhoud en energizer.

Digitale lesomgeving met liedjes en lesmateriaal
123ZING biedt elke leerkracht online toegang tot tientallen liedjes voor groep 1 t/m 8, bijpassende muzikale lessuggesties, meezingvideo’s en zanglessen; voor digibord en computer. Kinderen krijgen toegang tot de speciale kidspagina waarmee ze ook thuis verder kunnen zingen. De digitale lesomgeving ondersteunt je in de klas, waardoor zingen makkelijker én leuker wordt.

Cultuureducatie met kwaliteit
Met 123ZING investeert een school m.b.v. de teach-the-teacher methode in deskundigheidsbevordering van leerkrachten waarmee een goede voedingsbodem voor muziek wordt gelegd.

Bekijk de promofilm: http://youtu.be/3DcBEtP-y8w
Met 123ZING investeert een school m.b.v. de teach-the-teacher methode in deskundigheidsbevordering van leerkrachten. Na een 123ZING training voor het hele team en het 123ZING Certificaat voor enkele kartrekkers heeft de school een goede voedingsbodem gelegd om zingen duurzaam op de kaart te zetten. Eén zingende leerkracht is gemiddeld 25 zingende kinderen! In combinatie met de digitale lesomgeving ontstaat een duurzame voedingsbodem voor meer muziek. Via de digitale lesomgeving biedt 123ZING het hele jaar nieuwe liedjes met aanvullend lesmateriaal voor extra instrumentale verrijking zoals bodypercussie, dans, eenvoudige ritme arrangementen en instrumentale arrangementen voor schoolorkest en samenwerking met muzikale projecten van een lokale cultuuraanbieder.