Jambo afrika: we make the connection!

Wil jij ook de passionele verbindende kracht van Afrikaanse cultuur en muziek zelf ervaren?

Wil je een changemaker, gespecialiseerd in het creëren van duurzame relaties, gebaseerd op vertrouwen en respect? We vertalen met een groot team professionele artiesten 'het Afrikaanse wij gevoel' naar teambuilding en entertainment met een verbindend karakter. Hierin zijn wij de enige met 15 jaar ervaring en gespecialiseerde programma's. Dit resulteert in een grote klanttevredenheid.

Voor de B2B. Willen jullie een sterke teamgeest, empathie, tolerantie en verbeterde communicatie? Creëer verbinding binnen uw organisatie via teambuilding en interactieve theatershows.

Voor het onderwijs. Willen jullie verbreding van de horizon van leerlingen en heel veel muzikaal plezier? Realiseer succeservaringen voor leerlingen met leerproblemen door middel van workshop arrangementen en shows.

Voor de muziekpodia, impresariaat. Wil je authentieke swingende producties voor festival en theaterpodia, moderne en traditionele voorstellingen? Dansbare dampende groovy bands groot en klein.


Wil je de hoogste kwaliteit, kortste communicatie lijnen en geen tussenkomst van meerdere bureaus zodat de arrangementen binnen uw budget passen? Neem gerust contact op voor een persoonlijke kennismaking, formeel of informeel.

Openingstijden

Maandag 09.00/17.00 uur
Dinsdag 09.00/17.00 uur
Woensdag 09.00/17.00 uur
Donderdag 09.00/17.00 uur
Vrijdag 09.00/17.00 uur