Bent u op zoek naar een modern schoollied van topkwaliteit voor een betaalbare prijs? Dat is Schoollied.com! Schoollied.com maakt voor iedere basisschool een op maat geschreven, professioneel opgenomen schoollied.

Tijdens iedere viering is een eigen schoollied een uiterst krachtig middel om het karakter van de school weer te geven. Met een pakkende tekst en goede melodie creëert het een WIJ-gevoel bij de leerlingen, ouders en leerkrachten. Kortom: Schoollied.com laat je school klinken!

Laurens van Vliet en Maarten Appel zijn de muzikale bedenkers van Schoollied.com. Zij zijn als leerkracht werkzaam in het basisonderwijs.

De samenwerking met dansschool 4Anybody geeft scholen de mogelijk om een professionele dansinstructie bij het schoollied op te laten nemen of om de dans op school aan te leren aan alle kinderen.

De samenwerking met muziekworkshopleider Jantje van der Wurff en zangdocent Stephanie Kramer biedt scholen de mogelijkheid om de kinderen en leerkrachten een onvergetelijke muzikale dag te bezorgen met een muziekworkshop en een zangworkshop.

Tot slot geeft de samenwerking met videoproductiebedrijf Vidi-Jop scholen de mogelijkheid om een professionele promotieclip van de school of een lipdub bij het schoollied op te laten nemen.

Schoollied.com heeft al voor diverse basisscholen een schoollied gemaakt. Bent u benieuwd hoe andere scholen de samenwerking met Schoollied.com hebben ervaren? Lees hier onze referenties van andere scholen: http://www.schoollied.com/portfolio/referenties/

Bekijk en beluister een aantal voorbeelden uit ons portfolio op onze website www.schoollied.com

Openingstijden


maandag
08:00–22:00

dinsdag
08:00–22:00

woensdag
08:00–22:00

donderdag
08:00–22:00

vrijdag
08:00–22:00